Verstraete | Vanhecke

sep

Verstraete | Vanhecke is een VCA** gecertificeerd bouwbedrijf, gespecialiseerd in algemene aannemingen van restauratie-
en renovatiewerken. Met ongeveer 100 medewerkers realiseren we een omzet van rond de 20 miljoen EUR.

bedrijf-web-04

Voor het uitvoeren van onze diverse werven, voor overheidsopdrachtgevers of voor particulieren, kunnen we beroep doen op onze hoogopgeleide en ervaren medewerkers in elke discipline van de renovatie- of restauratiesector. Ook beschikken we over een eigen schrijnwerkerij die instaat zowel voor het restaureren van historisch binnen- en buitenschrijnwerk als voor het leveren en plaatsen van volledige interieurs.

Verstraete | Vanhecke kan ook beroep doen op twee gespecialiseerde afdelingen, Glaswerken Mortelmans en BTA.

Glaswerken Mortelmans is gespecialiseerd in de restauratie van glas-in-loodramen. Zowel de restauratie van deze ramen in het atelier als de demontage, montage en plaatsen van buitenbeglazing op de werf behoren tot haar activiteiten. Ook het realiseren van nieuwe glas-in-loodramen behoort tot de activiteiten van Glaswerken Mortelmans.

BTA (Building Treatments and Applications) is gespecialiseerd in zwam- en houtwormbestrijding, balkkoprestauraties, plastisch herstel van natuursteen en injecties tegen opstijgend vocht. Ook voor specifieke reinigingstechnieken en voor restauraties van historische interieurs is Building Treatments & Applications uw ideale partner.

In 2012 werd onze schrijnwerkerij uitgebreid door de overname van de activiteiten van Actua Interieur uit Kontich. Verstraete | Vanhecke is nu nog beter geschikt voor de volledige restauratie, renovatie en inrichting van historische en moderne interieurs.

bedrijf-web-1
bedrijf-web-2
bedrijf-web-3